search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:07
MENU CLOSE

Βαρόμετρο Public Issue: Ισχυρό προβάδισμα 15,5% για τη ΝΔ

04.07.2019 18:26
Βαρόμετρο Public Issue: Ισχυρό προβάδισμα 15,5% για τη ΝΔ - Media

 

Ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας που φτάνει το 15,5% δείχνει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue.

Όπως δείχνει έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο, στις επικείμενες εκλογές της 7ης Ιουλίου, η εκλογική επιρροή της ΝΔ, αναμένεται να ξεπεράσει το 40%.

Η διαφορά εκλογικής επιρροής ανάμεσα στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, φτάνει το 15,5% σύμφωνα με τις προβλέψεις του πολιτικού βαρόμετυρου της Public Issue. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει το 27%, το ΚΙΝΑΛ το 8%, το ΚΚΕ 5,5%, η Χρυσή Αυγή 3,5%, η Ελληνική Λύση 3%, το ΜέΡΑ25 3% και η Ένωση Κεντρώων 2%.

Σύμφωνα με το πολιτικό βαρόμετρο, η ΝΔ δείχνει να εξασφαλίζει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία σε όλα τα ενδεχόμενα σενάρια. Ακόμη και στην περίπτωση 7κομματικής Βουλής, οι έδρες της ΝΔ, με βάση το αναμενόμενο ποσοστό της, προβλέπεται να προσεγγίσουν τις 165.

Επίσης, προβάδισμα οκτώ μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην τελευταία δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ πριν τις βουλευτικές εκλογές την Κυριακή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:07