search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:01
MENU CLOSE

Το πρώτο μήνυμα Παπανώτα μετά την αποχώρηση από τον Alpha

06.07.2019 12:38
Ξεσπά ο κόσμος του θεάτρου – «Σταματήστε την εχθρική στάση απέναντι στον πολιτισμό» - Media

 

Το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και την εκπομπή Happy Day μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας.

«Οι επαγγελματικοί κύκλοι κλείνουν, οι προσωπικές σχέσεις μένουν… και ελπίζω να μείνουν. Σας αγαπώ όλους ιδιαίτερα… Σας ευχαριστώ πολύ για τα πέντε happy years χρόνια. Νιώθω ότι είμαι στην οικογένεια του Alpha παρόλο που φεύγω. Από Σεπτέμβριο δε θα είμαστε μαζί…», είπε στον αέρα της εκπομπής ο ίδιος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δημήτρης Παπανώτας πρόκειται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να βρεθεί σε άλλο μεγάλο κανάλι στο πλευρό μεγάλου παρουσιαστή.

«Πάνω από 10 χρόνια, ίσως και 15. Κους κους, happy day… Υπέροχες σχέσεις με υπέροχους ανθρώπους που πρέπει να αφήσω πίσω. Αλλά και προσωπικές σχέσεις με ανθρώπους που εκτίμησα, αγάπησα, γνώρισα βαθιά, συναναστράφηκα… Σταματίνα, Δήμος Βερύκιος, Κώστας Φραγκολιάς, Βασίλης Γρηγορόπουλος, Μαίρη παλιαλέξη, κεβόρκ…. Και δεκάδες άλλοι που ίσως δε μας δόθηκε η ευκαιρία για φιλικές συναναστροφές αλλά εκτιμήσαμε , θαυμάσαμε, συμπαθήσαμε βαθιά αλλήλους. Δύσκολο το αντίο σε μία καθημερινότητα που μόνο υπέροχη μπορεί να την χαρακτηρίσει κανείς. Όμως έτσι έπρεπε να γίνει. Πάμε γι αλλα κρατώντας στην καρδιά όλα τα πολύτιμα. Δε θέλω να παραλείψω να εκφράσω τα αισθήματα μου για ένα άνθρωπο που δίδαξε τη χώρα τι εστί επιχειρείν με ανθρώπινο πρόσωπο. Ο κ. Κοντομηνάς που έδωσε σε όλους εμάς το βήμα την δυνατότητα αλλά και τη στήριξη να μεγαλώσουμε επαγγελματικά, να ανθίσουμε αλλά και να γευτούμε τους καρπούς των κόπων μας. Πάντα δίπλα σε όλους μας, πάντα έτοιμος να ακούσει με ενδιαφέρον τα θέματα μας, πάντα με ισχυρή θέληση να είμαστε και να νιώθουμε όλοι καλά. Τον Ευχαριστώ θερμά και του εύχομαι ευτυχία. Σε όλους εσάς εκεί έξω, τους τηλεθεατές- κολλητούς, δε λέω φυσικά αντίο. Θα μας ενώνουν ακόμα για αρκετά χρόνια κοινές σκέψεις, εκτιμήσεις, απόψεις, προσδοκίες, φιλικά αισθήματα… Αλλά και ανησυχίες, όραμα, ελπίδα. Σε όλους εσάς δίνω ραντεβού τον Σεπτέμβρη σε άλλες συχνότητες. Και ελπίζω να ξαναβρεθούμε. Όπως ελπίζω το happy day που αγάπησα και με αγάπησε να συνεχίσει να δρέπει δάφνες και απουσία μου. Σας ευχαριστώ όλους», έγραψε στο Instagram. 

Πηγή: gossiptv.gr

 
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42