04/06/2020 22:06:27

Από πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα Τσίπρας και Μητσοτάκης

Από πού θα παρακολουθήσουν τα αποτελέσματα Τσίπρας και Μητσοτάκης  - Media

 

Στο Μαξίκου και στη Πειραιώς θα παρακουλοθήσουν αντίστοιχα τα αποτελέσματα του exit poll Τσίπρας και Μητσοτάκης. 

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να δει τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου και έφτασε μαζί με τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα.  

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος, στην Κουμουνδούρου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, περίπου στις 18:30 έφτασε στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, μαζί με μέλη της οικογένειας του, από όπου και θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα του exit poll.

Στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το κοινό exit poll των τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας. Ακριβώς με το κλείσιμο των καλπών, συγκεκριμένα, θα δημοσιευθούν τα αποτελέσματα του πρώτου και του δεύτερου κύματος του exit poll.

Περίπου στις 20:30, θα δοθεί στη δημοσιότητα το τελικό αποτέλεσμα του exit poll, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και ο τρίτος γύρος των αποτελεσμάτων.

Περίπου στις 21:00, θα ανακοινωθεί η πρώτη εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος από τη Singular Logic. Η εταιρεία αναμένεται να παράσχει ένα εύρος ποσοστών για τα υποψήφια κόμματα, το οποίο αναμένεται να συγκεκριμενοποιηθεί περαιτέρω λίγο μετά τις 22:30.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.