19/02/2020 02:50:09

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Σεβόμαστε το αποτέλεσμα, θα ασκήσουμε υπεύθυνη, μαχητική αντιπολίτευση

ΣΥΡΙΖΑ για τη νέα διοίκηση των ΕΛΠΕ: Kίνηση ακραίας κομματικοποίησης - Media
 
Άμεσα αντέδρασε η Κουμουνδούρου στη δημοσιοποίηση του πρώτου κύματος των exit polls, τα οποία δίνουν ισχυρή κεφαλή και αυτοδυναμία στη ΝΔ.
 
Συγκεκριμένα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «εφόσον τα αποτελέσματα των exit polls επαληθευτούν, υπάρχει σαφές προβάδισμα της ΝΔ. Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία, ποιυ είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας της διαδρομή μέχρι σήμερα».
 
Οι ίδιες πηγές αημείωσαν, πάντως, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, εντούτοις, φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκές ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβαιβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας».
 
Προσέθεσαν, δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μια πλούσια παρακαταθήκη, μια χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης. Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία, ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.