search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:03
MENU CLOSE

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Σεβόμαστε το αποτέλεσμα, θα ασκήσουμε υπεύθυνη, μαχητική αντιπολίτευση

07.07.2019 16:23
ΣΥΡΙΖΑ προς ΝΔ για τα περί «μετακόμισης» Τσίπρα στα Λεγραινά: Αντί για ανοησίες, ασχοληθείτε με το ΕΣΥ - Media
 
Άμεσα αντέδρασε η Κουμουνδούρου στη δημοσιοποίηση του πρώτου κύματος των exit polls, τα οποία δίνουν ισχυρή κεφαλή και αυτοδυναμία στη ΝΔ.
 
Συγκεκριμένα, πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «εφόσον τα αποτελέσματα των exit polls επαληθευτούν, υπάρχει σαφές προβάδισμα της ΝΔ. Σεβόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία, ποιυ είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας. Αυτό εξάλλου κάναμε σε όλη μας της διαδρομή μέχρι σήμερα».
 
Οι ίδιες πηγές αημείωσαν, πάντως, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, εντούτοις, φαίνεται να κερδίζει σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκές ένα ισχυρό εκλογικό ποσοστό, που επιβαιβαιώνει ότι αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας».
 
Προσέθεσαν, δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 4,5 χρόνια στη διακυβέρνηση του τόπου αφήνει μια πλούσια παρακαταθήκη, μια χώρα με ρυθμισμένο δημόσιο χρέος απαλλαγμένη από τα μνημόνια και το ΔΝΤ, με εύρωστα τα δημόσια ταμεία, με μειωμένη ανεργία, ισχυρό πλέγμα κοινωνικής προστασίας και εννέα συνεχή τρίμηνα ανάπτυξης. Αυτές τις κατακτήσεις θα υπερασπιστούμε από τη θέση της ισχυρής αξιωματικής αντιπολίτευσης που μας όρισε η λαϊκή ετυμηγορία, ρόλο που θα τιμήσουμε με υπευθυνότητα, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του λαού μας».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:01