search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:44
MENU CLOSE

Απόλυτη ανατροπή: Κατάθεση «καίει» την Άμπερ Χερντ – Δεν τη χτύπησε ποτέ ο Τζόνι Ντεπ

16.07.2019 18:02
Νέα «άπλυτα στη φόρα» στη δίκη του Τζόνι Ντεπ: «Απείλησε ότι θα με σκοτώσει ή θα βάλει να με βιάσουν» λέει η Άμπερ Χερντ - Media
 
Μία γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι φίλη με την Άμπερ Χερντ, δήλωσε ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν χτύπησε ποτέ την ηθοποιό και πρώην σύζυγό του.
 
«Συνεργάστηκα με την Άμπερ και την είδα πολλές φορές από κοντά. Τις ημέρες που συνεργαστήκαμε ποτέ δεν είδα η Άμπερ να φέρει κάποιο τραύμα ή μώλωπα, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα της», ανέφερε η Lauren Divenere.
 
«Γνώριζα και είχα επαφές με καλούς φίλους της Άμπερ όπως ο Rocky Pennington και ο Tillett Wright καθώς και με την αδελφή της Γουίτνεϊ. Κανένας τους ποτέ δεν ανέφερε κάτι για βίαιη συμπεριφορά ή κακοποίηση της Άμπερ από τον κ. Ντεπ», πρόσθεσε.
 
Από τη πλευρά του ο αστέρας του Χόλιγουντ έχει κατηγορήσει την πρώην σύζυγό του Άμπερ Χερντ για ψυχολογική και σωματική κακοποίηση. Ο Τζόνι Ντεπ είχε καταθέσει στο δικαστήριο φωτογραφίες του με μώλωπες και είχε υποστηρίξει ότι η Άμπερ Χερντ είχε βιαιοπραγήσει εναντίον του.
 
Πηγή: enikos.gr/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 22:40