16/01/2021 01:37:12

Φάμελλος για Μητσοτάκη: Ανακοίνωσε την Ανάπλαση της ΔΕΘ που έχουμε ήδη ξεκινήσει

Φάμελλος: «Περιμένουμε από την κυβέρνηση συγκεκριμένο και τεκμηριωμένο πλάνο για τη ΔΕΗ» - Media

 

Στο θέμα της ανάπλασης της ΔΕΘ αναφέρεται με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, με αφορμή τις σχετικές επισημάνσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

«Προγραμματικές δηλώσεις 2019. Ο κος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την Ανάπλαση της ΔΕΘ, που ήδη έχουμε ξεκινήσει και εγκρίνει με απόδοση Πάρκου στο κέντρο της πόλης μετά από εκτενή δημόσια διαβούλευση, ενώ "έκοψε" τα υπόλοιπα μεγάλα έργα που έχουμε ξεκινήσει: το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, το πρώην στρατόπεδο Κόδρα, την ανάπλαση στο παράκτιο μέτωπο, τον φορέα του Θερμαϊκού Κόλπου κλπ» επισημαίνει.

Αναφέρει επίσης ότι δεν γίνεται «κουβέντα για γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη» ενώ προσθέτει: «Δυστυχώς όλα αυτά αποδεικνύουν μια μεγάλη υποβάθμιση και υποτίμηση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας από τη νέα Κυβέρνηση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.