search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Ακροδεξιοί επιχείρησαν να διαλύσουν με βία το πρώτο gay pride στην Πολωνία (Photos)

21.07.2019 15:42
Ακροδεξιοί επιχείρησαν να διαλύσουν με βία το πρώτο gay pride στην Πολωνία (Photos) - Media

 

Οι «άνδρακλες», ακροδεξιοί φουσκωτοί με κουρεμένα κεφάλια και μυαλό κουκούτσι επιχείρησαν να διαλύσουν δια της βίας το πρώτο gay pride που έγινε στην Πολωνία. Η τεστοστερόνη έβγαινε από τα μπατζάκια των παντελονιών του αλλά όταν είδαν την αστυνομία τα παντελόνια τους βάφτηκαν με άλλο χρώμα από τον φόβο τους.

Η παρέλαση ήταν ειρηνική και σε αυτή συμμετείχαν περισσότερα από 500 άτομα, όταν σε κάποια γωνία στο δρόμο έκανε την εμφάνιση του η σαπίλα ντυμένη με μαύρα μπλουζάκια και με μπλουζάκια με υβριστικά συνθήματα.

Οι ακροδεξιοί χωρίς αφορμή επιτέθηκαν και επιχείρησαν να διαλύσουν την παρέλαση, κάτι που φυσικά δεν έγινε, αφού απέναντι τους δεν είχαν έναν δύο για να επιτεθούν όπως συνηθίζουν, αλλά εκατοντάδες κόσμου.

Οι ακροδεξιοί είχαν αποστηθίσει πολλές φορές για να μην το ξεχάσουν το ποιηματάκι τους και φώναζαν ότι η LGBT κοινότητα «καταστρέφει τις παραδοσιακές αξίες της Πολωνίας».

Από την πλευρά τους οι μετέχοντες στην παρέλαση φώναζαν «η αγάπη είναι αγάπη» και συνθήματα υπέρ της ισότητας των φύλων.

Όταν έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία με πλήρη εξάρτηση, οι ακροδεξιοί επέδειξαν θάρρος και δεν το έσκασαν όπως κάνουν συνήθως. Επιχείρησαν να συνεχίσουν τις βρωμιές τους αλλά η Πολωνική αστυνομία δεν αστειευόταν. Τους διέλυσε σε λιγότερο από 3 λεπτά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21