search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53
MENU CLOSE

Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που κατηγορείται για «φακελάκια»

01.08.2019 16:08
Αποφυλακίστηκε ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που κατηγορείται για «φακελάκια» - Media
 
Εκτός φυλακής οδηγούνται οι δύο καθηγητές του ΤΕΙ Σερρών που είχαν κατηγορηθεί για «φακελάκια».
 
Η ιστορία είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις καθώς είχε αποκαλυφθεί πως οι δυο εν λόγω καθηγητές σε συνεργασία με ιδιοκτήτη φροντιστηρίου απαιτούσαν από φοιτητές μεγάλα χρηματικά ποσά (ορισμένες φοιτήτριες κατήγγειλαν σεξουαλική παρενόχληση) προκειμένου να «περάσουν» το μάθημα τους.
 
Το GrTimes επικοινώνησε με τον συνήγορο υπεράσπισης του ενός καθηγητή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση ότι ο πελάτης του αποφυλακίστηκε μετά από έγκριση της αίτησης που κατατέθηκε στο Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης.
 
Υπενθυμίζεται ότι οι δυο καθηγητές είχαν οδηγηθεί στις φυλακές μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει στο ΤΕΙ Σερρών για χρηματισμό και εκβιασμό σε μαθητές για να τους περάσει τα μαθήματα.
 
Δεν ήταν λίγοι μάλιστα οι φοιτητές και οι καθηγητές που έκαναν λόγο για «κοινό μυστικό» αναφερόμενοι στην δράση των δύο καθηγητών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:52