search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:06
MENU CLOSE

Μητσοτάκης από Τήνο: Η σκέψη μας στους πολίτες που δοκιμάζονται από τις φωτιές (Photos-Video)

15.08.2019 07:35
Μητσοτάκης από Τήνο: Η σκέψη μας στους πολίτες που δοκιμάζονται από τις φωτιές (Photos-Video) - Media

 

Στην Τήνο βρίσκεται για τους εορτασμούς της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του Μαρέβα.

Την αρχιερατική θεία λειτουργία της Μεγαλόχαρης στην Τήνο παρακολούθησε ο πρωθυπουργός, ο οποίος αργότερα θα παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή για τους Έλληνες και τον Ελληνισμό και μια ημέρα στην οποία τιμούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο όπου βρέθηκε για τους εορτασμούς της Κοίμησης της Θεοτόκου.

Ο Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις φωτιές αλλά και τους πυροσβέστες, τους εθελοντές και τους άνδρες της πολιτικής προστασίας που ρίχνονται με αυτοθυσία για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες και το περιβάλλον.
Ακόμη, επισήμανε ότι «η Ελλάδα επιτέλους γυρίζει σελίδα και μπορεί να δει το μέλλον της με πραγματική αισιοδοξία».

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 9.00 το πρωί της Τετάρτης, ο Κ. Μητσοτάκης επιβιβάστηκε στην πυραυλάκατο «Μυκόνιος» του Πολεμικού Ναυτικού μαζί με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Χρήστο Χριστοδούλου προκειμένου να φτάσουν στο σημείο στο οποίο βυθίστηκε από ιταλικό υποβρύχιο στις 15 Αυγούστου 1940 η φρεγάτα «Έλλη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:02