search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:17
MENU CLOSE

Φθιώτιδα: Δεν φαντάζεστε που βρέθηκε ο ηλικιωμένος που είχε εξαφανιστεί από την Αττική

25.08.2019 07:31
Μεταμόρφωση: Σκηνές Φαρ Ουέστ σε απόπειρα ληστών να αφαιρέσουν ΑΤΜ πολυκαταστήματος - Media

 

Τέλος στις αναζητήσεις και στην αγωνία για τον ηλικιωμένο από την Λυκόβρυση Αττικής που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του το απόγευμα της Παρασκευής και τον αναζητούσαν από το απόγευμα του Σαββάτου (24/8) στην δυτική Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας με επικεφαλής τον Διοικητή Γιώργο Σταθοκώστα, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν για το αυτοκίνητο του 75χρονου, τον εντόπισαν στο Δασικό Χωριό μετά τη Μεσαία Κάψη, αν και οι συντεταγμένες από το κινητό, τους «έστελναν» στο Ροβολιάρι στις κεραίες του Προφήτη Ηλία!

Μαζί με τους αστυνομικούς στις αναζητήσεις πήραν μέρος και πυροσβέστες από την ΠΥ Μακρακώμης και την 7η ΕΜΑΚ με τον εκπαιδευμένο μάλιστα σκύλο, καθώς το μυαλό όλων είχε πάει στο κακό.

Άγνωστο γιατί ο ηλικιωμένος έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν για το… «ταξίδι – αναψυχής», ενώ δεν απαντούσε και στις κλήσεις των δικών του ανθρώπων.

Το σημαντικό πάντως είναι ότι, είναι καλά στην υγεία του και θα παραληφθεί από τους οικείους του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 08:13