search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:11
MENU CLOSE

Στην Εισαγγελία οι δηλώσεις Μπαλάσκα για τα Εξάρχεια – Διατάχθηκε ΕΔΕ

26.08.2019 15:29
Στην Εισαγγελία οι δηλώσεις Μπαλάσκα για τα Εξάρχεια – Διατάχθηκε ΕΔΕ - Media

 

Στον αρμόδιο εισαγγελέα, με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας παραπέμπεται το βίντεο με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΟΑΣΥ Σταύρου Μπαλάσκα σε ενημερωτική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, όπου έμμεσα χαρακτήρισε «σκουπίδια» τους πρόσφυγες.

 Εκεί λοιπόν, ο αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ κλήθηκε με αφορμή την επιχείρηση εκκένωσης καταλήψεων που γινόταν εκείνη την ώρα στα Εξάρχεια, κάνοντας έναν άστοχο παραλληλισμό. «Ένα δάχτυλο, εκκίνησε μια αθόρυβη νέας τεχνολογίας ηλεκτρική σκούπα η οποία είναι η αστυνομία, η οποία σιγά σιγά θα ρουφήξει όλα τα σκουπίδια από τα Εξάρχεια προοδευτικά, δημοκρατικά, με σχέδιο από τα επιτελεία της Αστυνομίας» ανέφερε .

Επιπλέον, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την επίχειρηση της ελληνικής αστυνομίας που διεξήχθη τη Δευτέρα το πρωί σε τέσσερα υπό κατάληψη κτίρια στα Εξάρχεια, σε δύο από αυτά εντοπίστηκαν συνολικά 183 πρόσφυγες και μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Ιράν, το Ιρακ, την Ερυθραία και την Τουρκία. Ανάμεσα τους ήταν και 35 ανήλικοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα εντός των καταλήψεων δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή άλλα ευρήματα που να παραπέμπουν σε διάπραξη παραβατικών πράξεων. Οι συνολικά 143 πρόσφυγες και μετανάστες οδηγήθγκαν στη ΓΑΔΑ προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν πάρει άσυλο ή παρέμεναν παράτυπα στην χώρα μας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:09