search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Η Βουλή «κόχλαζε» και ο υπουργός του Τζόνσον είπε να χαλαρώσει στα έδρανα – Τον γλέντησαν στο twitter (Photos/Video)

04.09.2019 06:30
Η Βουλή «κόχλαζε» και ο υπουργός του Τζόνσον είπε να χαλαρώσει στα έδρανα - Τον γλέντησαν στο twitter (Photos/Video) - Media

Κατά τη χθεσινή διαδικασία στη βουλή των κοινοτήτων στο Λονδίνο, έπεφταν κορμιά. Η συζήτηση για το Brexit είχε πάρει φωτιά. Βουλευτές φώναζαν, άλλοι χειροκροτούσαν και η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι. Και όμως ο Τζέικομπ Ρις-Μογκ έδειξε να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της συζήτησης και ξάπλωσε στα έδρανα και μάλιστα στα μπροστινά.

Ο Τζέικομπ είναι υπουργός της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον, αρμόδιος για τις σχέσεις με το κοινοβούλιο. Και όμως ο άνθρωπος αυτός περιφρόνησε το κοινοβούλιο, πήρε μια έκφραση σαρκασμού και ξάπλωσε σαν να βρίσκεται στον καναπέ του σπιτιού του.

Όπως ήταν αναμενόμενο βουλευτές κατηγόρησαν τον Ρις-Μογκ για περιφρόνηση του κοινοβουλίου με άλλους βουλευτές να του φωνάζουν να σηκωθεί.

Η βουλευτής των εργατικών Άννα Τάρλει είπε ότι πρόκειται για την ενσάρκωση της έλλειψης σεβασμού και της υπεροψίας.

Η στάση αυτή του υπουργού δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα οποία φρόντισαν να… τον γλεντήσουν κανονικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 13:01