search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:10
MENU CLOSE

GNTM vs Οκτώ Λέξεις: Απόψε η πρώτη μεγάλη «μάχη» στην prime time

08.09.2019 16:13
GNTM vs Οκτώ Λέξεις: Απόψε η πρώτη μεγάλη «μάχη» στην prime time - Media

 

Το πρώτο μεγάλο «κοντράρισμα» στην prime time ζώνη είναι γεγονός. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρεμιέρα οι Οκτώ Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ αλλά και ο δεύτερος κύκλος του GNTM στο Star.

Με τις δύο πρεμιέρες σηματοδοτείται και η άτυπη έναρξη της σεζόν αφού τα περισσότερα προγράμματα θα βγουν στον αέρα λίγες μέρες αργότερα. Η σεζόν αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού τα κανάλια επένδυσαν σημαντικά τόσο στις ελληνικές παραγωγές ενώ είχαμε και αρκετές μετακινήσεις.

Πριν λίγες μέρες ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε ότι η μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου θα γίνει την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με δίωρη τηλεταινία (διαβάστε εδώ τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια). Ο Κύπριος δημιουργός μαζί με την ομάδα του μετά την μεγάλη επιτυχία του Τατουάζ στον ALPHA συμφώνησε με το κανάλι του Φαλήρου. Ο σταθμός ελπίζει η σειρά να έχει την ίδια επιτυχία με την τελευταία δουλειά του Ανδρέα Γεωργίου.

Αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι αφού θα παίζει απέναντί του κάθε Δευτέρα και Τρίτη το Next Top Model.

Το ριάλιτι μοντέλων έκανε τεράστια επιτυχία την περσινή σεζόν και επιστρέψει με νέα επεισόδια. Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή στις 21:00 και σίγουρα το ενδιαφέρον θα είναι αυξημένο αφού μέχρι στιγμής ελάχιστα πράγματα έχουν διαρρεύσει.

Οι Βίκυ Καγιά, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός θα προσπαθήσουν να βρουν το μοντέλο που θα μπορούσε να κάνει καριέρα στον χώρο της μόδας. Coach των κοριτσιών παραμένει η Έλενα Χριστοπούλου ενώ αυξημένο ρόλο θα έχει η art director Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Πρεμιέρα κάνει απόψε και το «Guess my Age» με τον Γιώργο Λιάγκα αμέσως μετά τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου. Ωστόσο το τηλεπαιχνίδι θα έχει απέναντί του ελάχιστο ανταγωνισμό.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 17:09