04/07/2020 22:12:15
18.4.2012

Γ. Δημαράς: «Να γιατί συνεργάστηκα με τον Καμμένο»

Γ. Δημαράς: «Να γιατί συνεργάστηκα με τον Καμμένο» - Media

«Είχαμε συμφωνήσει με τον Τσίπρα αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από το ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο Γ. Δημαράς στον realfm 97.8 και απαντά για τη σύμπραξή του με τον Π. Καμμένο. 

Μιλώντας στον Ν. Χατζηνικολάου ο επικεφαλής του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών υποστήριξε ότι είχε έρθει σε συμφωνία με τον Αλέξη Τσίπρα για συνεργασία στις εκλογές πριν ακόμη ιδρυθούν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» αλλά οι συνεννοήσεις δεν προχώρησαν αφού υπήρξαν ενστάσεις από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Είχαμε συζητήσει 14 αρχές με όλους εκτός του ΚΚΕ και παρά τις συνεννοήσεις δεν υπήρξε συμφωνία. Συνεχίσαμε την προσπάθεια για την ενότητα των αντιμνημονιακών δυνάμεων» είπε ο κ. Δημαράς απορρίπτοντας τις αιτιάσεις ότι η συμφωνία έγινε μόνο για την έδρα στη βουλή. 

Ο κ. Δημαράς υποβάθμισε τις αντιδράσεις που έχουν εκδηλωθεί στο εσωτερικό του κόμματος για τη συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο λέγοντας ότι στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» θα υπάρχουν 40 μέλη από το «Άρμα Πολιτών» και πως οι μόνοι που διαφώνησαν «ήταν δυο, τρία άτομα».

Πηγή: www.real.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.