search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:57
MENU CLOSE

Με αύρα ντέρμπι η πρεμιέρα για το «Total Football» σήμερα στο Open

22.09.2019 06:22
Με αύρα ντέρμπι η πρεμιέρα για το «Total Football» σήμερα στο Open - Media

 

Το ποδοσφαιρικό σόου που ήρθε πριν από ένα χρόνο στο Open να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά των βραδινών αθλητικών εκπομπών που ασχολούνται με τη Super League, επιστρέφει με ανανεωμένο καστ και πιο δυναμικό χαρακτήρα, όπως ανακοίνωσε το κανάλι.

Το Total Football κάνει πρεμιέρα την ημέρα των μεγάλων ντέρμπι! Από αυτή την Κυριακή στις 21:50 και κάθε Κυριακή βράδυ το Total Football με τον Πάνο Βόγλη και τη Χριστίνα Βραχάλη θα βάζει τους τηλεθεατές σε όλα τα γήπεδα της χώρας, εστιάζοντας όχι μόνο στο θέαμα και στους φανερούς πρωταγωνιστές αλλά και στο παρασκήνιο των αγώνων.

Κυρίαρχο ρόλο στο ανανεωμένο Total Football θα έχει η άποψη. Και ποιος καλύτερος για να εκφράζει κάθε Κυριακή τη γνώμη του για τα ποδοσφαιρικά πράγματα από τον κορυφαίο ξένο σκόρερ στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, Κριστόφ Βαζέχα; Ο Πολωνός με την ελληνική καρδιά είναι μία από τις πιο αγαπητές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες για τους φιλάθλους όλων των ομάδων και αυτή τη σεζόν θα μοιραστεί τη γνώση του αποκλειστικά με τους τηλεθεατές του Open!

Εκτός από τον σπουδαίο Κριστόφ Βαζέχα, στην πρεμιέρα του Total Football θα φιλοξενηθεί στο στούντιο καλεσμένος-βόμβα που θα είναι η μεγάλη έκπληξη της εκπομπής! Άλλωστε, κάθε εβδομάδα στο Total Football θα υπάρχουν καλεσμένοι που θα δίνουν άλλη διάσταση στο ρεπορτάζ και την ανάλυση.

Το σχόλιο και η ανάλυση των αγώνων από διαφορετικές οπτικές γωνίες θα είναι συνυφασμένο με την ταυτότητα της εκπομπής. Αυτό διασφαλίζεται από την παρουσία του διευθυντή του Sdna.gr, Βασίλη Παπαθεοδώρου, του διευθυντή της εφημερίδας Live Sport, Βασίλη Βέργη αλλά και του Αλέξη Σπυρόπουλου που αυτή την Κυριακή θα βρίσκεται στην Τούμπα και θα αναλύσει το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Αρης.

Οι τηλεθεατές του Total Football θα δουν πρώτοι στην ελεύθερη τηλεόραση τα γκολ από το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, αμέσως μετά τη λήξη του, ενώ στη συνέχεια της βραδιάς οι κάμερες και οι ρεπόρτερ του Open θα μεταφέρουν με συνεχείς ζωντανές συνδέσεις τις δηλώσεις του Πέρδο Μαρτίνς και του Γιώργου Δώνη από τη συνέντευξη τύπου, το ρεπορτάζ από τα αποδυτήρια και τα VIP του ΟΑΚΑ, καθώς και όλο το παρασκήνιο και τις εξελίξεις που μπορεί να πυροδοτήσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι.

Φυσικά, η ανάλυση των επιμάχων φάσεων θα έχει και φέτος την υπογραφή του κορυφαίου Ελληνα διαιτητή της προηγούμενης δεκαετίας, Τάσου Κάκου, ο οποίος με τη βοήθεια του VAR θα ρίχνει άπλετο φως στις αποφάσεις που σηκώνουν συζήτηση.

Όμως στο φετινό Total Football άποψη δεν θα έχουν μόνο οι σχολιαστές στο στούντιο αλλά και οι τηλεθεατές που θα μπορούν να συμμετάσχουν από τον καναπέ του σπιτιού τους! Μέσα από μία επαναστατική εφαρμογή που λανσάρεται για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης σε αθλητική εκπομπή, οι τηλεθεατές-φίλαθλοι θα μπορούν να παίρνουν θέση για τα σημαντικά ζητήματα στα debate που θα προκαλεί η ποδοσφαιροκουβέντα των Experts και να ψηφίζουν μέσα από το tvopen.gr/vote.

Ο επίλογος της εκπομπής θα έχει χορταστικό θέαμα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ό,τι άλλο σημαντικό μπορεί να απασχολήσει την αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 07:55