21/01/2021 06:34:10

Παντζόπουλος - Μενεγάκη: Αντιμέτωποι και πάλι με τον ίδιο εφιάλτη (Photos)

Παντζόπουλος - Μενεγάκη: Αντιμέτωποι και πάλι με τον ίδιο εφιάλτη (Photos) - Media

 

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Όναρ που διατηρούν ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη στην παραλία Άχλα, στην Άνδρο, πνίγηκε στη λάσπη.

Η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το νησί την περασμένη Δευτέρα είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού, ενώ ταυτοχρόνως  άρχισαν να κατεβαίνουν πολλά νερά από τις πλαγιές, ανοίγοντας νέα ρέματα.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το enandro.gr, οι καταστροφές είναι μεγάλες.

  

Ένα νέο ρέμα άνοιξε πλάι στον δρόμο και ο χωματόδρομος για τα Άχλα σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε. Το νερό ξήλωσε ότι βρήκε στο πέρασμά του ενώ από το μαγειρείο του συγκροτήματος Όναρ, δεν έμεινε σχεδόν τίποτα…

  

Το νερό έφτασε και στο ισόγειο των δωματίων, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να καταφύγουν στον πρώτο όροφο. Χαρακτηριστικό της ορμής που είχε το νερό είναι ότι ο κόλπος στην παραλία γέμισε κορμούς δέντρων και ξύλα.

 

Ο Μάκης Παντζόπουλος και η Ελένη Μενεγάκη βίωσαν για δεύτερη φορά τον ίδιο εφιάλτη, καθώς ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί το 2015.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.