search
ΠΕΜΠΤΗ 25.12.2025 22:54
MENU CLOSE

Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Ντου του Ρουβίκωνα στα γκισέ της Turkish Airlines

17.10.2019 16:27
Αεροδρόμιο «Μακεδονία»: Ντου του Ρουβίκωνα στα γκισέ της Turkish Airlines - Media

 

Μετά το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη μέλη του Ρουβίκωνα και άλλες αντιεξουσιαστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν παρέμβαση αλληλεγγύης στον κουρδικό λαό και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και πιο συγκεκριμένα στο γκισέ της Turkish Airlines στο αεροδρόμιο Μακεδονία.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα, όταν μία ολιγομελής ομάδα ατόμων πλησίασε το γκισέ της τουρκικής εταιρείας και άνοιξε ένα πανό με μήνυμα συμπαράστασης για τους Κούρδους της Ροζάβα. Μετά από 1-2 λεπτά η ομάδα κατέβασε το πανό. Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν προσαγωγές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.12.2025 22:41