11/12/2019 19:34:08

ΣΥΡΙΖΑ για Βόρεια Μακεδονία: Καλωσορίζουμε την οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Η σιωπή του συνιστά ομολογία ενοχής - Media
 
Με ειρωνική διάθεση υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το ζήτημα της έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων μεταξύ Ε.Ε. και Βόρειας Μακεδονίας.
 
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι «καλωσορίζουμε την οβιδιακή κυβίστηση του κ. Μητσοτάκη που τώρα ζητά την εκκίνηση της ενταξιακής πορείας της Βόρειας Μακεδονίας και την πλήρη τήρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.
 
Αυτό εξάλλου είναι προς το συμφέρον τόσο της Ελλάδας όσο και της Ευρώπης και μακάρι να υιοθετηθεί από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.
 
Το γεγονός ότι το αναγνωρίζει έστω και τώρα ο κος Μητσοτάκης είναι θετικό, παρά τα τόσα και τόσα ψέματα που σκόρπισε για να διχάσει τους Έλληνες και να κερδίσει τις εκλογές.
 
Την επόμενη φορά που θα αναφερθεί στους «βόρειους γείτονές» μας, ίσως και να καταφέρει να αρθρώσει και το «Βόρεια Μακεδονία». Έτσι και αλλιώς οι "Μακεδονομάχοι" που τον βοήθησαν να εκλεγεί έχουν πια συνειδητοποιήσει ότι τους εξαπάτησε».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.