28/10/2020 22:11:58

Ολυμπία Οδός: Ξεκίνησαν εργασίες για το αναλογικό σύστημα χρέωσης διοδίων

Τα ευτράπελα και επικίνδυνα που έχουν καταγράψει οι κάμερες της Ολυμπίας Οδού - Media

 

Ξεκίνησαν οι εργασίες τοποθέτησης μεταλλικών προβόλων στον αυτοκινητόδρομο οι οποίοι θα χρησιμοποιηθούν για το αναλογικό σύστημα χρέωσης διοδίων.

Σύμφωνα με το Newsauto.gr από το βράδυ της Τρίτης ξεκίνησε στην Ολυμπία Οδό ολιγόωρος νυχτερινός αποκλεισμός κυκλοφορίας στους κλάδους εξόδου αλλά και εισόδου της Αθήνας ώστε να εκτελεστούν οι εργασίες ανέγερσης μεταλλικών προβόλων που αφορούν το νέο αναλογικό σύστημα διοδίων.

Την Πέμπτη το βράδυ επίσης πραγματοποιήθηκε νέος αποκλεισμός στον ημικόμβο Μεγάρων ώστε να τοποθετηθούν και εκεί μεταλλικοί πρόβολοι για το αναλογικό σύστημα χρέωσης διοδίων.

Η κυκλοφορία για το διάστημα εξυπηρετήθηκε μέσω της Π.Ε.Ο. Αθηνών Κορίνθου και των Κόμβων Πάχης (Χ.Θ. 41,0) και Νέας Περάμου (Χ.Θ. 33,3).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.