29/01/2020 22:39:21

Ντεμπούτο για τη νέα «Δέλτα» στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Ντεμπούτο για τη νέα «Δέλτα» στην επέτειο του Πολυτεχνείου - Media

 

Τέσσερα χρόνια μετά την κατάργησή της, η περίφημη ομάδα Δέλτα θα βρεθεί ξανά στους δρόμους της Αθήνας, για την περιφρούρηση των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου. 

Η υπηρεσία, ωστόσο, έχει υποστεί «λίφτινγκ». Θα έχει διαφορετικό όνομα, θα επανδρώνεται από μία ολιγάριθμη ομάδα αστυνομικών και θα επιχειρεί, μεταξύ άλλων, υποστηρικτά στις δυνάμεις των ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων σε διαδηλώσεις. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Έθνους της Κυριακής», η μηχανοκίνητη μονάδα ταχείας επέμβασης θα υπάγεται στην Ασφάλεια Αττικής και ειδικότερα στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ). Έτσι, το πιθανότερο όνομά της θα είναι «Δίκυκλη ΟΠΚΕ» ή κάποιο άλλο συνθετικό όνομα με το ακρωνύμιο ΟΠΚΕ. 

Η επάνδρωσή της θα γίνει από 50 αστυνομικούς, οι οποίοι θα κάνουν επιχειρησιακή «πρεμιέρα», σύμφωνα με τον σχεδιασμό, το πρώτο 10ήμερο του Νοεμβρίου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.