search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12
MENU CLOSE

Καρπενήσι: Υπερτυχερός κέρδισε 750.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ (Video, Photos)

06.11.2019 11:07
Καρπενήσι: Υπερτυχερός κέρδισε 750.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ (Video, Photos) - Media

 

Αν και η ημέρα σήμερα στο Καρπενήσι είναι βροχερή και μουντή, ένα τηλεφώνημα από τον ΟΠΑΠ μοίρασε χαμόγελα και αισιοδοξία. Η ιδιοκτήτρια πρακτορείου ΟΠΑΠ Νατάσσα Τρίκκα, όταν ενημερώθηκε το πρωί από τον Οργανισμό, ότι ένα από τα ΣΚΡΑΤΣ της επετειακής σειράς BONUS 750.000 ευρώ που είχε αγοραστεί από το πρακτορείο της, είναι το τυχερό δελτίο που κερδίζει τα 750.000 ευρώ, δεν πίστευε στα αυτιά της.

Πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί από το συγκεκριμένο παιγνίδι σε όλη την Ελλάδα αλλά και για την πρώτη μεγάλη επιτυχία του πρακτορείου στην Ευρυτανία. Ο τυχερός ή τυχερή που αγόρασε το τυχερό ΣΚΡΑΤΣ παραμένει άγνωστος μιας και για μεγάλα ποσά η διαδικασία πληρωμής γίνεται κατευθείαν από τον ΟΠΑΠ όπου και απευθύνθηκε εξαργυρώνοντας το τεράστιο αυτό ποσό.

Οι συζητήσεις στην Ευρυτανική πρωτεύουσα δίνουν και παίρνουν και όπως λένε κάτοικοι της περιοχής «σε μια τόσο μικρή κοινωνία λίγο ή πολύ όλα φαίνονται, οπότε κάποια στιγμή θα μάθουμε και τον τυχερό. Αυτό που έχει σημασία είναι να έπεσαν τα χρήματα σε ανθρώπους που θα τα αξιοποιήσουν για το καλό» και βέβαια όλοι εύχονται, να φέρει γούρι και να «ξαναβρέξει» λεφτά στην περιοχή τους

Δείτε στο βίντεο τι δήλωσε η ιδιοκτήτρια του τυχερού πρακτορείου

Πηγή: lamianow

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:12