search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:18
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: «Καραμπόλες» στο νέο πρόγραμμα – Τι θα γίνει με τα τηλεπαιχνίδια

06.11.2019 15:16
Δεν θα βγει στον αέρα: Το project του ΣΚΑΪ που τελικά μπαίνει στον «πάγο» - Media

 

Αλλαγές στο πρόγραμμά του ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ.

Το κανάλι βρίσκεται την κορυφή της τηλεθέασης κάθε εβδομάδα αλλά κάποια προγράμματα δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σύμφωνα με το «TV Έθνος» το κανάλι αλλάζει ρότα και επανέρχεται στην επιλογή των ριάλιτι.

Είναι άλλωστε τα ριάλιτι έδωσαν στον ΣΚΑΪ την πρωτιά πριν από δύο χρόνια, αλλάζοντας πλήρως την ταυτότητα του καναλιού. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» το «My Style Rocks» μετατίθεται για τον Ιανουάριο, αντικαθιστώντας στην απογευματινή ζώνη το «Quess My Age» και το «Boom» που μέχρι τα Χριστούγεννα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους.

Αρκετά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί τόσο για την παρουσίαση όσο και για την κριτική επιτροπή.

Σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή των Στέλιου Κουδουνάρη ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Λάκη Γαβαλά. Αναζητείται ακόμη και μία γυναίκα που θα συμπληρώσει την τριάδα των κριτών. Όσον αφορά την παρουσιάστρια έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ευαγγελίας Αραβανή, της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, ενώ προστέθηκε και αυτό της Δούκισσας Νομικού.

Το ριάλιτι μόδας θα έχει και βραδινό Gala, γεγονός που αφήνει τον «Αγρότη» εκτός προγράμματος τουλάχιστον για αυτή τη σεζόν. Το ριάλιτι που θα παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη μένει εκτός προγράμματος όπως και το «Masked Singer» σύμφωνα με το «TV Έθνος».

Στο δεύτερο μισό της σεζόν αναμένεται και το «Big Brother» που αποτελεί την ελπίδα του καναλιού για ανάκαμψη στην prime time ζώνη. Το όνομα του Γιώργου Λιάγκα γράφτηκε για την παρουσίαση ωστόσο το διέψευσε ο ίδιος. Όπως αναφέρει το «TV Έθνος» υποψήφιος για την παρουσίαση του ριάλιτι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 22:18