22/09/2020 10:51:53

Χατζηνάσιος - Κανελλίδου: Πρόωρη αυλαία στο σχήμα - Πολλά τα άδεια τραπέζια

Χατζηνάσιος - Κανελλίδου: Πρόωρη αυλαία στο σχήμα - Πολλά τα άδεια τραπέζια   - Media

 

Η συνεργασία του Γιώργου Χατζηνάσιου με την Αλέκα Κανελλίδου στις Γραμμές, στον Κεραμεικό, είχε πρόωρο φινάλε. Το μουσικό σχήμα, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 19 Οκτωβρίου δε συμπλήρωσε ούτε μήνα, ρίχνοντας οριστικά αυλαία πριν από λίγες ημέρες.

Οι εμφανίσεις του σημαντικού συνθέτη και της σπουδαίας ερμηνεύτριας είχαν προγραμματιστεί για τα Σάββατα και τις Κυριακές. Ωστόσο, μετά τις πρώτες βραδιές λειτουργίας του κέντρου οι επιχειρηματίες δεν φάνηκαν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου τις Κυριακές, καθώς αρκετά από τα καλά τραπέζια ήταν άδεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, πρότειναν στον Γιώργο Χατζηνάσιο και στην Αλέκα Κανελλίδου να εμφανίζονται μόνο μια φορά την εβδομάδα, συγκεκριμένα κάθε Σάββατο, που ήταν και η «δυνατή» τους μέρα. Εκείνοι, όμως, ούτε που να το ακούσουν. Η απάντησή τους προς την επιχείρηση και το σχήμα κατέβηκε άρον άρον. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο μεγάλες μορφές της ελληνικής μουσικής σκηνής εμφανίζονταν μαζί και την προηγούμενη σεζόν στον ίδιο χώρο, πλην όμως με μεγάλη επιτυχία. Γι’ αυτό, άλλωστε, τους έγινε η πρόταση να συνεχίσουν φέτος με νέο κύκλο μουσικών παραστάσεων.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.