search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:58
MENU CLOSE

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού

03.12.2019 16:58
Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού - Media

 

Μια σειρά από δράσεις διοργανώνει το Πολεμικό Ναυτικό στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, διοργανώνει την “Ημέρα Ανοιχτής Ναυτικής Βάσης” όπου ο Ναύσταθμος Σαλαμίνας θα ανοίξει τις πύλες του ώστε να υποδεχθεί μαθητές σχολείων από όλη την Ελλάδα που επιθυμούν να επισκεφτούν Πολεμικά Πλοία και να ξεναγηθούν στους χώρους του Ναυστάθμου από το στρατιωτικό προσωπικό, γνωρίζοντας έτσι από κοντά τις πλέον μάχιμες μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.

Την ίδια μέρα το απόγευμα στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών, θα γίνει συναυλία προς τιμήν των οικογενειών του προσωπικού του ΠΝ. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα διεξαχθεί η κλήρωση για τους 30 τυχερούς μαθητές της Γ΄ Λυκείου σχολείων της επικράτειας που θα συμμετάσχουν σε πλου με υποβρύχιο και δύο πυραυλακάτους. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιανουαρίου.

Ο επίσημος εορτασμός θα πραγματοποιηθεί στις 6 Δεκεμβρίου, στη σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Επιπρόσθετα από τις 6 έως την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, θα καταπλεύσουν στο λιμάνι του Πειραιά πλοία του Πολεμικού Ναυτικού προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να επισκεφθεί τα πολεμικά πλοία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:54