search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:23
MENU CLOSE

Xριστούγεννα στο πρακτορείο με πολλά εορταστικά παιχνίδια

20.12.2019 14:57
Xριστούγεννα στο πρακτορείο με πολλά εορταστικά παιχνίδια - Media
 
Πλήθος Χριστουγεννιάτικων παιχνιδιών για όλα τα γούστα είναι διαθέσιμα κι εφέτος στα πρακτορεία ΟΠΑΠ. Εορταστικές εκδόσεις, αλλά και παραδοσιακά παιχνίδια των Χριστουγέννων περιμένουν όλους όσοι επιθυμούν να δοκιμάσουν την τύχη τους, κάνοντας μια απλή παράκαμψη σε ένα πρακτορείο στη διάρκεια των εορταστικών αγορών. Η γκάμα των διαθέσιμων παιχνιδιών περιλαμβάνει στιγμιαία λαχεία ΣΚΡΑΤΣ, αλλά και τα παραδοσιακά λαχεία, που είναι δημοφιλή την περίοδο των εορτών.
Δώρο Χριστουγέννων
Με το χαρακτηριστικό όνομα, το εορταστικό παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ αποτελεί ένα τυχερό, αλλά και οικονομικό «Δώρο Χριστουγέννων». Ειδική συσκευασία, αξίας δέκα ευρώ, περιλαμβάνει πέντε ΣΚΡΑΤΣ, από τα οποία τουλάχιστον ένα κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ. Μάλιστα, η συσκευασία περιλαμβάνει ειδικό πεδίο, όπου μπορεί κανείς να γράψει μία ειδική αφιέρωση στο πνεύμα των εορτών. Τη Χριστουγεννιάτικη γκάμα του ΣΚΡΑΤΣ συμπληρώνουν δύο ακόμα παιχνίδια, τα «Μαγικά Κέρδη 100.000€!» και τα «Μαγικά Κέρδη 500.000€!», που μοιράζουν έπαθλα έως και 100.000 ευρώ και 500.000 ευρώ, αντίστοιχα.
Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο
Όσοι πάλι βρίσκονται στο «κυνήγι» των μεγάλων κερδών, μπορούν να επιλέξουν το Χριστουγεννιάτικο Λαϊκό Λαχείο, το οποίο κυκλοφορεί εδώ και ημέρες για μία ακόμα χρονιά. Ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει κι αυτά τα Χριστούγεννα το εγγυημένο έπαθλο 2.000.000 ευρώ, ενώ η ειδική έκδοση του διασημότερου λαχείου κλήρωσης προσφέρει κι άλλα πλούσια κέρδη στους τυχερούς παίκτες. Συγκεκριμένα:
 
· 1.000 ευρώ στους λαχνούς που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές
· 100 – 200 ευρώ στους 119 λαχνούς που προκύπτουν αυτόματα από τον πρώτο λαχνό κλήρωσης
· 5 ευρώ για τον νικηφόρο λήγοντα
 
Η μεγάλη κλήρωση του παχινιδιού θα πραγματοποιηθεί το Σαββάτου, 28 Δεκεμβρίου και θα μεταδοθεί ζωντανά στις 18:30 από το Μακεδονία TV.
To παραδοσιακό παιχνίδι των εορτών
Με ιστορία που ξεκινά το 1967 το Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο, γνωστό και ως Κρατικό Λαχείο Κοινωνικής Αντίληψης, είναι το κατεξοχήν παιχνίδι των εορτών. Κυκλοφορεί μια φορά το χρόνο, τον Δεκέμβριο, και κληρώνει την τελευταία ημέρα του χρόνου. Το κέρδος του Μεγάλου Λαχνού (του πρώτου αριθμού που κληρώνεται και αντιστοιχεί σε ένα γραμμάτιο) ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ, ενώ τα κέρδη όλης της πεντάδας, που συμπεριλαμβάνει τα κέρδη του πρώτου λαχνού, είναι 3.000.000 ευρώ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:20