search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:14
MENU CLOSE

«Εσύ είσαι ο Γιάννης Πάριος δεν θέλεις τον σουξεδιάρη τον Φοίβο» (Video)

21.12.2019 15:49
Φοίβος Δεληβοριάς για Έβρο: Ελπίζω να μη φτάσουμε σε ασυμμάζευτα εγκλήματα κατά αμάχων - Media

 

Ο Χάρης Βαρθακούρης βρέθηκε καλεσμένος στο “Λούης Night show” και μεταξύ άλλων, μίλησε στον stand-up comedian, Λούη Πατσαλίδη για το περιστατικό με τον πατέρα του και τον Φοίβο. Ο ίδιος όπως δήλωσε, το 1995 ξεκίνησε να κάνει δίσκους με τον πατέρα του μέχρι το 1996, όπου κλήθηκε να πάει φαντάρος και τότε ο Γιάννης Πάριος, του ανακοίνωσε πως θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο.

“Όταν ήμουν λοιπόν φαντάρος μου λέει ο πατέρας μου πως θα έκανε δίσκο με τον Φοίβο, δεν σας κρύβω ότι τότε ξίνισα λίγο τα μούτρα μου και του λέω “πατέρα δεν έχεις ανάγκη τον Φοίβο, ο Φοίβος θα κάνει επιτυχία στον Δημήτρη Κόκοτα και σε άλλους μικρούς τραγουδιστές που έχουν ανάγκη την επιτυχία, εσύ είσαι ο Πάριος, δεν θέλεις τον σουξεδιάρη, εσύ θέλεις τον Θεοδωράκη, όχι τον Φοίβο”

Ο τραγουδιστής στη πορεία, δεν είχε δώσει άλλη συνέχεια στο θέμα, ξέχασε το γεγονός, ολοκλήρωσε την θητεία του και ένα διάστημα μετά επισκέφθηκε την δισκογραφική εταιρεία του πατέρα του, όπου ο παράγωγός του Πάριου τον έβαλε να ακούσει ένα τραγούδι.

“Ήταν το τραγούδι “Άπονη καρδιά” που είχε γράψει ο Φοίβος για τον πατέρα μου και μόλις άκουσα και το ρεφρέν έπαθα πλάκα με το κομμάτι και ακόμα το θεωρώ ένα απ΄τα καλύτερα τραγούδια που έχει πει ο πατέρας μου. Απ΄εκείνη την στιγμή, ότι ενδοιασμό μπορεί να είχα στο μυαλό μου για τον Φοίβο, του τύπου ότι δεν είναι του επιπέδου ενός Πάριου, διαλύθηκαν επιτόπου και ο δίσκος ήταν εκπληκτικός”.

Πηγή: alphanews.live

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33