search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:07
MENU CLOSE

Κέβιν Σπέισι: Βάζει «φωτιά» στις φήμες (Video)

24.12.2019 17:54
Κέβιν Σπέισι: Βάζει «φωτιά» στις φήμες (Video) - Media

 

Ο αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ανήρτησε βίντεο στο Facebook, στο οποίο υποδύεται τον Φρανκ Άντεργουντ από τη σειρά του Netflix «House of Cards».

«Δεν πιστεύατε στα αλήθεια ότι θα έχανα την ευκαιρία να σας ευχηθώ καλά Χριστούγεννα, έτσι δεν είναι;» λέει ο Κέβιν Σπέισι στο βίντεο ενώ κάθεται μπροστά σε τζάκι.

«Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Και είμαι ευγνώμων που έχω ξανά την υγεία μου. Με αυτή την αφορμή έκανα κάποιες αλλαγές στην ζωή μου και θα ήθελα να σας προσκαλέσω. Όσο οδεύουμε προς το 2020, θέλω να δώσω την ψήφο μου… σε περισσότερο καλό σε αυτόν τον κόσμο. Ναι, ξέρω τι σκέφτεστε. Μπορεί να μιλάει σοβαρά; Είμαι πάρα πολύ σοβαρός», είπε ο Κέβιν Σπέισι. Στη συνέχεια, κάνει ένα λογοπαίγνιο, λέγοντας “I’m dead serious“, με την λέξη dead (σ.σ. νεκρός) να μην είναι φυσικά τυχαία.

«Δεν είναι τόσο δύσκολο, πιστέψτε με. Την επόμενη φορά που κάποιος θα κάνει κάτι που δεν σας αρέσει, μπορείτε να συνεχίσετε την επίθεση, αλλά επίσης μπορείτε να παύσετε πυρ. Και να κάνετε το απροσδόκητο. Μπορείτε να… τον σκοτώσετε με καλοσύνη», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00