search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Έτσι έγινε το ατύχημα στο λούνα παρκ του Μύλου των Ξωτικών

25.12.2019 15:34
Η άδικη εκτέλεση ενός διανοητικά καθυστερημένου - Μέχρι το τέλος του έπαιζε χαρούμενος με το τρενάκι του.. (Photos) - Media

 

Τυχερά μέσα στην ατυχία τους βρέθηκαν μικρά παιδιά τα οποία διασκέδαζαν στο θεματικό πάρκο του Μύλου των Ξωτικών, στα Τρίκαλα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών το τρενάκι συγκρούστηκε με τρενάκι σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής. Λάθος που οφείλεται πιθανότατα σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα.

Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένας πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε.

Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το μικροατύχημα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr, oι υπεύθυνοι κινήθηκαν με απόλυτο συντονισμό και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά εκείνη την ώρα.

Τα παιδιά μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:43