01/04/2020 08:00:09

Γιάννης Σπαλιάρας: «Φεύγω για το Ιράν - Θα παίξω σε ταινία, μαθαίνω περσικά»

Γιάννης Σπαλιάρας: «Φεύγω για το Ιράν - Θα παίξω σε ταινία, μαθαίνω περσικά»  - Media

 

Μετά τη συμμετοχή του σε σειρά του Netflix, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε σε ιρανική ταινία όπου μάλιστα θα μιλά αρχαία ελληνικά!

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Φεύγω, αύριο βράδυ, για το Ιράν και θα μείνω δύο μήνες. Δεν ξέρω αν θα έχω κάποιο κενό και επιστρέψω ενδιάμεσα αλλά το πρόγραμμα είναι για δυο μήνες. Πρόκειται για ένα σίριαλ που θα γυρίζεται τρία χρόνια και θα περιμένω δηλαδή τρία χρόνια για να δημοσιεύσω φωτογραφίες. Απαγορεύουν τα κινητά. Θέλω να σας χαρίσω πολλές όμορφες εικόνες από εκεί αλλά θα βλέπετε μόνο τοπία. Το σίριαλ θα προβληθεί μετά από τρία χρόνια, μα πήρα ήδη τα χρήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν την τελευταία περίοδο στο Ιράν, ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε ότι παρά το γεγονός ότι οι κοντινοί του άνθρωποι ανησυχούν, ο ίδιος δε θα κάνει πίσω. «Είναι η δουλειά μου και θα πάω να την κάνω καλά. Είμαι ένας Βυζαντινός ιππότης, αξιωματικός και μάχομαι κατά των Περσών. Θα μιλάω τη γλώσσα που μιλούσαν τον 5ο αιώνα στο Βυζάντιο και μελετάω καθαρεύουσα και Περσικά για να συνεννοούμαι εκεί», ανέφερε ο ηθοποιός.

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας παραδέχθηκε πως μπορεί να μην είναι η «Ελένη Μενεγάκη» στο Μεξικό αλλά η σειρά που πρωταγωνιστεί είναι η πρώτη ισπανόφωνη σε τηλεθέαση στην prime time της Αμερικής.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.