search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:30
MENU CLOSE

Το νέο brand των Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι και τα εκατ. που διεκδικούν

12.01.2020 12:15
Το νέο brand των Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπα Χάρι και τα εκατ. που διεκδικούν - Media

 

Για να μην το έχετε απορία, η πηγή άγχους, μόνο ως αυθόρμητη και απερίσκεπτη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αποχώρηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τη θέση τους στη βασιλική οικογένεια.

Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είχαν κατοχυρώσει τον τίτλο Sussex Royal σε περισσότερα από 100 είδη, όπως μολύβια, κάλτσες και σελιδοδείκτες, ήδη πριν από 6 μήνες.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έχουν ιδιωτική περιουσία περίπου 34 εκατομμύρια δολάρια για να χρηματοδοτήσουν την νέα τους ζωή μετά την αποχώρησή τους από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά μπορούν να κερδίσουν τεράστια ποσά αν κάνουν συγκεκριμένες κινήσεις.

Η εταιρεία Sussex Royal έχει ήδη τη δική της ιστοσελίδα (Sussexroyal.com), την οποία ανέβασαν αμέσως μετά την ανακοίνωσή τους.

Πηγή: economistas

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01