search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:24
MENU CLOSE

Στο συγκρότημα Αλαφούζου ψάχνουν για… δημοσιογράφους – Τους πήρε όλους ο Κυριάκος! (Photos)

20.01.2020 09:46
Στο συγκρότημα Αλαφούζου ψάχνουν για... δημοσιογράφους - Τους πήρε όλους ο Κυριάκος! (Photos) - Media

 

Η μεγάλη του…ΣΚΑΪ (και της Καθημερινή) σχολή δημοσιογραφίας φαίνεται πως έχει γοητεύσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος κυριολεκτικά έχει αποψιλώσει από την εν λόγω ειδικότητα τόσο το κανάλι όσο και την εφημερίδα του συγκροτήματος Αλαφούζου, καθώς είναι γνωστή η ιδιαίτερη προτίμηση που έχει να εμπιστεύεται κρίσιμες θέσεις σε δημοσιογράφους.

Για του λόγου το αληθές, δεν είναι ένας, δεν είναι δύο αλλά τουλάχιστον πέντε οι γνωστοί δημοσιογράφοι που έχουν αναδειχτεί ή έχουν ταυτιστεί τα τελευταία χρόνια με το Φάληρο που “μεταγράφηκαν” σε διάφορα πόστα του κυβερνητικού κόμματος. 

Η Αριστοτελία Πελώνη όπως ανακοινώθηκε σήμερα, ανέλαβε καθήκοντα αναπληρώτριας κυβερνητικής εκπροσώπου με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Η Αρ. Πελώνη εντάχθηκε το 2016 στο δυναμικό της «Καθημερινής», όπου ανέλαβε το ρεπορτάζ της… Νέας Δημοκρατίας. Στην «Καθημερινή» σύστησε και έγραφε και την καθημερινή στήλη «Το Κονκλάβιο».

Δύο από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στο παρόν κοινοβούλιο είναι άλλα δύο «βαριά πυροβολικά» του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού ΣΚΑΪ, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος (ο οποίος βέβαια είχε απολυθεί για σχόλιό του στο twitter σε βάρος του τότε πρωθυπυργού Αλέξη Τσίπρα τον οποίο ενέπλεκε στην απόπειρα δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου).

Ο Κωνσταντίνος Ζούλας ανέλαβε πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ, αφού προηγουμένως είχε θητεύσει στο τμήμα επικοινωνίας του πρωθυπουργού. Ανέλαβε το πόστο αυτό λόγω της μεγάλης θητείας του στην έντυπη δημοσιογραφία καθώς υπήρξε επί 26 χρόνια συντάκτης και αρθρογράφος της Καθημερινής.

Τέλος, να θυμίσουμε και τον Ιάσωνα Πιπίνη που είχε θητεία στον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ που ανέλαβε σύμβουλος του πρωθυπουργού σε θέματα Λατινικής Αμερικής.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:08