search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:46
MENU CLOSE

Συνεχίζεται η «Τόλμη και γοητεία» για τον Ανδρέα Γεωργίου!

21.01.2020 07:24
Συνεχίζεται η «Τόλμη και γοητεία» για τον Ανδρέα Γεωργίου! - Media

 

Τα γυρίσματα για αυτή την guest εμφάνιση του στέφθηκαν με επιτυχία και η παραγωγή έμεινε τόσο ενθουσιασμένη με τον Κύπριο ηθοποιό που του ζήτησε σύμφωνα με το Περιοδικό TV Mania, να συμμετέχει ξανά στην σειρά.

«Μπορεί ο ηθοποιός να ταξίδεψε τον περασμένο μήνα στα στούντιο του CBS στο Λος Άντζελες, μετά από πρόταση της παραγωγής, για να συμμετάσχει ως γκεστ σε κάποια από τα επεισόδια της θρυλικής σειράς, και απ’ ό,τι φαίνεται, η συνεργασία του θα έχει και… συνέχεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Ανδρέας, μέσα στους επόμενους μήνες, θα πραγματοποιήσει άλλο ένα υπερατλαντικό ταξίδι, καθώς κλήθηκε να συνεχίσει με νέα γυρίσματα.

Η θετική εντύπωση που δημιούργησε στους παραγωγούς φαίνεται να του εξασφαλίζει εισιτήριο διαρκείας στη μακροβιότερη σειρά της αμερικανικής τηλεόρασης, η οποία ξεκίνησε να προβάλλεται τον Μάρτιο του 1987.” αναφέρει το δημοσίευμα του περιοδικού!

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:46