search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:09
MENU CLOSE

Σάββας Πούμπουρας: Απαντά σε όσους χαρακτηρίζουν «σκληρές» τις φάρσες του (Video)

23.01.2020 11:11
Σάββας Πούμπουρας: «Έπεφτα για ύπνο και έλεγα θέλω να πεθάνω, να μην ξυπνήσω» (Video) - Media

 

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή “The 2night Show” ήταν ο Σάββας Πούμπουρας το βράδυ της Τετάρτης. Ο παρουσιαστής μίλησε, φυσικά, για τις περιβόητες φάρσες της εκπομπής του «Best Friend’s Fear», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων για ποιον λόγο δε θα σκεφτόταν ποτέ να κάνει φάρσα σε Σκορδά και Καινούργιου.

«Κάναμε 40 φάρσες και θα παίζουν 3 σε κάθε εκπομπή. Υπήρχαν πολλές στιγμές που φοβήθηκα. Υπήρχαν άνθρωποι που στο τέλος της φάρσας “ξέφυγαν” γιατί τρόμαξαν πολύ και είναι λογικό. Υπήρξαν άνθρωποι που δεν ήθελαν να παίξει η φάρσα τους στον αέρα και δεν θα παίξει. Ήταν και τρομαγμένοι, αλλά και επειδή δεν ήθελαν να βγουν στην τηλεόραση έτσι. Και άνθρωπος της τηλεόρασης, αλλά και άνθρωπος εκτός τηλεόρασης», είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

«Στην Κατερίνα Καινούργιου ήθελα να κάνω φάρσα, αλλά δεν έκανα γιατί είναι πολύ προστατευμένη γενικά από το περιβάλλον της. Ήθελα και στη Φαίη Σκορδά να κάνω… Είναι μερικοί άνθρωποι που είναι πολύ προστατευμένοι και το σέβομαι απόλυτα. Και στους “συνεργούς” που πιάνω, μου λένε “καλύτερα όχι”, οπότε από τη στιγμή που έχω τοίχο, δεν κάθομαι να ασχοληθώ, προχωράω γιατί έχουμε άπειρους να κάνουμε. Υπάρχουν άνθρωποι προστατευμένοι, άνθρωποι που ξέρω ότι θα αντιδρούσαν πολύ άσχημα, θα είχαμε άλλα κι άλλα, οπότε άστο», εξήγησε ο Σάββας Πούμπουρας.

Το τελευταίο διάστημα οι φάρσες της εκπομπής του έχουν προκαλέσει ποικίλα σχόλια με πολλούς να καταφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να μην προβληθούν οι φάρσες που τους αφορούν, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου από κάποιους, η εκπομπή του ΑΝΤ1 να μπει στο μικροσκόπιο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης… 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06