search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:29
MENU CLOSE

ΣΚΑΪ: Αντί για Κανάκη στη βραδινή ζώνη βάζουν… Λιάγκα

24.01.2020 10:41
ΣΚΑΪ:  Αντί για Κανάκη στη βραδινή ζώνη βάζουν… Λιάγκα - Media

 

Μετά τη «βόμβα» Κανάκη που έσκασε στον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Οι ιθύνοντες του σταθμού εξετάζουν το σενάριο τη θέση των «Ράδιο Αρβύλα» στη βραδινή ζώνη να πάρει ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια και έχουν έρθει τα πάνω κάτω μετά το «διαζύγιο» με τον Κανάκη, που μόνο βελούδινο δεν ήταν, ο Λιάγκας, ο οποίος βρέθηκε στα σκοινιά μετά την «καμπάνα» από το ΕΣΡ, ενδέχεται να κληθεί να καλύψει το κενό στη late night ζώνη, μετά το αντίο του Κανάκη και της τηλεοπτικής παρέας του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του σταθμού σκέφτεται να αξιοποιήσει τον Λιάγκα με μια εκπομπή που θα δίνει έμφαση στις συνεντεύξεις, concept που είχε συζητηθεί και στις αρχικές επαφές του παρουσιαστή με το κανάλι του Φαλήρου.

Τα πάντα ανοιχτά

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση του τηλεπαιχνιδιού “Quess my age” που έκανε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, οι δυο πλευρές είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να βγει στον αέρα ένα μεταμεσονύχτιο τοκ σόου. Μην ξεχνάμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας έχει διετές συμβόλαιο και, παρά τα… παρατράγουδα με το ΕΣΡ, καθώς φαίνεται, θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, χωρίς όμως να συνεχιστεί -όπως όλα δείχνουν- η μεσημεριανή εκπομπή του. Όσο για τους συνεργάτες του, είναι σχεδόν σίγουρο πως η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας θα οδηγηθούν εκτός ΣΚΑΪ μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Κ Κατερίνα Γκαγκάκη ωστόσο θα παραμείνει στον σταθμό.

Πηγή: Espresso 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:27