16/10/2019 16:45:03
9.6.2012

Σαμαράς: Οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν σε μονομερή καταγγελία του μνημονίου

Σαμαράς: Οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν σε μονομερή καταγγελία του μνημονίου - Media

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, καταλογίζοντάς του αλαζονεία και ανευθυνότητα.

«Με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουμε να φανούμε ότι εμείς πυροδοτήσαμε μία κρίση με συνέπειες πολύ πέρα από τα σύνορά μας. Και αυτό δεν θα μας το συγχωρέσουν ποτέ» προειδοποίησε ο  Α.Σαμαράς σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Επενδυτής».

«Μην έχετε αμφιβολία, οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν σε μονομερή καταγγελία. Μας προειδοποιούν κάθε μέρα, ακόμα και πολιτικοί που είναι στο πλευρό μας, που διαφωνούν με τη συνταγή της μονομερούς λιτότητας και που θέλουν να αλλάξει. Ακόμα και αυτοί μας προειδοποιούν: μην κάνετε καμία ανοησία» προσέθεσε.

Παράλληλα, προσδιόρισε τις πρώτες τρεις ενέργειες της κυβέρνησής του, εφόσον εκλεγεί. «Επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, σπάσιμο της γραφειοκρατίας και αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης» είναι οι προτεραιότητες σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.