search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:05
MENU CLOSE

Σαμαράς: Οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν σε μονομερή καταγγελία του μνημονίου

09.06.2012 09:35
Σαμαράς: Οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν σε μονομερή καταγγελία του μνημονίου - Media

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, καταλογίζοντάς του αλαζονεία και ανευθυνότητα.

Σφοδρή κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ ασκεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, καταλογίζοντάς του αλαζονεία και ανευθυνότητα.

«Με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ κινδυνεύουμε να φανούμε ότι εμείς πυροδοτήσαμε μία κρίση με συνέπειες πολύ πέρα από τα σύνορά μας. Και αυτό δεν θα μας το συγχωρέσουν ποτέ» προειδοποίησε ο  Α.Σαμαράς σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Επενδυτής».

«Μην έχετε αμφιβολία, οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν σε μονομερή καταγγελία. Μας προειδοποιούν κάθε μέρα, ακόμα και πολιτικοί που είναι στο πλευρό μας, που διαφωνούν με τη συνταγή της μονομερούς λιτότητας και που θέλουν να αλλάξει. Ακόμα και αυτοί μας προειδοποιούν: μην κάνετε καμία ανοησία» προσέθεσε.

Παράλληλα, προσδιόρισε τις πρώτες τρεις ενέργειες της κυβέρνησής του, εφόσον εκλεγεί. «Επαναδιαπραγμάτευση της οικονομικής πολιτικής, σπάσιμο της γραφειοκρατίας και αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης» είναι οι προτεραιότητες σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΝΔ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 22:02