search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:11
MENU CLOSE

Ένα απλό κόψιμο από χαρτί, λίγο έλειψε να της στοιχήσει τη ζωή (Photos)

13.02.2020 14:56
Ένα απλό κόψιμο από χαρτί, λίγο έλειψε να της στοιχήσει τη ζωή (Photos) - Media

 

Μια περιπέτεια άνευ προηγουμένου έζησε μια 49χρονη γυναίκα η οποία κόπηκε κατά λάθος από ένα φύλλο χαρτί. Είναι κάτι που το έχουν πάθει οι περισσότεροι, να κοπούν δηλαδή με το χαρτί.

Κανείς δε δίνει όμως σημασία. Ούτε και η 49χρονη που το επίθετος της είναι Hardbottle, έδωσε και ύστερα από λίγες ημέρες, το κόψιμο μολύνθηκε και ενώ είχε κλείσει, εκείνη ανέβασε υψηλό πυρετό.

Ύστερα από λίγες ημέρες και ενώ δεν έπεφτε ο πυρετός πήγε στο νοσοκομείο. Οι γιατροί τις έκαναν αμέσως εξετάσεις και τα αποτελέσματα τους ήταν ένας εφιάλτης.

Είχε πάθει σηψαιμία και η μόλυνση έτρωγε τα εσωτερικά της όργανα. Δέρμα, μύες, και μαλακοί ιστοί είχαν νεκρωθεί και η νέκρωση επεκτείνονταν επικίνδυνα παντού.

Είχε προσβληθεί από necrotising fasciitis, μια εξαιρετικά επικίνδυνη λοίμωξη που καταστρέφει τους ιστούς.

Η μόλυνση ταξίδευε από το χέρι στη μασχάλη της και ήταν ζήτημα ωρών να φτάσει στην καρδιά και να πεθάνει.

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα. Χορήγησαν μεγάλες ποσότητες ισχυρότατων αντιβιοτικών, ενώ κάθε τρεις ημέρες αφαιρούσαν μολυσμένα κομμάτια από τη σάρκα της γυναίκας για να καθυστερήσουν την επέκταση της μόλυνσης. Η γυναίκα έχασε σχεδόν όλον τον βραχίονα της από αυτούς τους ακρωτηριασμούς ενώ υπέστησαν βλάβη και τα νεφρά της. Οι γιατροί για να αναπληρώσουν το νεκρό δέρμα του χεριού της το οποίο αφαιρούσαν, πήραν μεγάλο μόσχευμα από το πόδι της που έθρεψε στη θέση του χεριού. Η περιπέτεια της διήρκησε 65 ημέρες και τότε μόνο οι γιατροί της έδωσαν το ελεύθερο να βγει από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι της.

 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:10