search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:02
MENU CLOSE

Αντιπολιτευτικό το δελτίο του Mega – Η «γραμμή» του καναλιού

17.02.2020 07:13
Αντιπολιτευτικό το δελτίο του Mega  - Η «γραμμή» του καναλιού  - Media

 

«Απέναντι» στην κυβέρνηση θα βρεθεί το δελτίο ειδήσεων του Mega. Η πολιτική γραμμή που θα ακολουθήσει το νέο κανάλι, έναντι του ανταγωνισμού είναι η ουδέτερη ή και επικριτική απέναντι στις αποφάσεις της κυβέρνησης.  Στόχος είναι η διαφοροποίηση έναντι των υπολοίπων τηλεοπτικών σταθμών διεκδικώντας το κεντροαριστερό προφίλ των  τηλεθεατών του Mega.

Υπάρχει και άνοιγμα και προς το ΣΥΡΙΖΑ με τη συνέντευξη του προέδρου του Α. Τσίπρα πριν από λίγο καιρός το «Βήμα» και με την πρόσληψη προσώπων που θα μεταφέρουν την πολιτική γραμμή από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Βαρόμετρο για τις αποφάσεις θα είναι η στάση της κυβέρνησης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Επικεφαλής του εγχειρήματος είναι ο Σταμάτης Μαλέλης- με προυπηρεσία στο μακρινό παρελθόν στο κανάλι και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου η Δώρα Αναγνωστοπούλου και τη Ράνια Τζίμα.

Πηγή: typologies.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09