search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:10
MENU CLOSE

Οι θρύλοι της τέκνο μουσικής σε νέα έκθεση στο Λονδίνο

17.02.2020 08:01
Οι θρύλοι της τέκνο μουσικής σε νέα έκθεση στο Λονδίνο  - Media

 

Μία νέα μουσειακή έκθεση έρχεται στο «Design Museum» του Λονδίνου την ερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, για την ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής, από τη γέννησή της στο Ντιτρόιτ, τη Νέα Υόρκη και το Σικάγο και την εξάπλωσή της στο Βερολίνο, το Παρίσι αλλά και σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο γενικός τίτλος της έκθεσης θα είναι «From Kraftwerk to The Chemical Brothers» και θα περιλαμβάνει 400 αντικείμενα, καθώς και βίντεο, ρούχα και πολλά άλλα που σχετίζονται με την ηλεκτρονική μουσική.

Θα περιλαμβάνει επίσης τους θρύλους της τέκνο μουσικής, όπως τον Τζεφ Μιλς και Ρίτσι Χαότιν, αλλά και πρωτοπόρους μουσικούς, όπως την Δάφνη Οράμ.

Οι θαυμαστές της ηλεκτρονικής μουσικής θα εξερευνήσουν την 50χρονη σταδιοδρομία του συγκροτήματος «Kraftwerk» σε μία 3D παρουσίαση διάρκειας τριάντα λεπτών. Οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να μπουν στον visual κόσμο των «The Chemical Brothers» σε μία από τις θρυλικές ζωντανές εμφανίσεις τους, καθώς τα εφέ και ο ειδικός φωτισμός θα αλληλεπιδράσουν, ώστε να δημιουργηθεί μια νέα τρισδιάστατη εμπειρία.

Η έκθεση θα ανοίξει την 1η Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου, ενώ τις Παρασκευές και τα Σάββατα θα μένει ανοιχτή μέχρι αργά το βράδυ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 13:10