search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Έφη Αλεβίζου: «Είχα διευθυντή που δεν ήθελε άτομα με περιττά κιλά να βγαίνουν στον αέρα»

19.02.2020 07:05
Έφη Αλεβίζου: «Είχα διευθυντή που δεν ήθελε άτομα με περιττά κιλά να βγαίνουν στον αέρα» - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό People παραχώρησε η Έφη Αλεβίζου, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τις ποικίλες δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας.

Ερωτηθείσα για τον ρόλο που παίζει η εξωτερική εμφάνιση στον χώρο της, η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του Alpha αποκάλυψε ότι παλαιότερα είχε έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στον αέρα δημοσιογράφοι με περιττά κιλά.

«Κάποτε είχαμε έναν διευθυντή που δεν ήθελε να βγαίνουν στον αέρα δημοσιογράφοι με περιττά κιλά. Αλλά όλα κι όλα, ούτε άντρες ούτε γυναίκες. Δεν τους διαχώριζε, τους «έντυνε» με πλάνα στα ζωντανά θέματα, για να μη φαίνεται ο σωματότυπός τους. Σοβαρά τώρα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Πιστεύω όμως ότι είναι μεμονωμένα, ανήκουν σε μια άλλη εποχή και όσο περνούν τα χρόνια, το θετικό είναι ότι τα θύματα οποιουδήποτε είδους «bullying» μιλούν. Έχουν το θάρρος να υπερασπίζονται τον εαυτό τους και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας σε τέτοιες περιπτώσεις» είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:50