search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:01
MENU CLOSE

Φαρέλ Γουίλιαμς: Δείτε πόσο πουλά την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς

05.03.2020 07:56
Φαρέλ Γουίλιαμς: Δείτε πόσο πουλά την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς  - Media

 

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς πουλά την έπαυλή του στο Μπέβερλι Χιλς στην αγορά και ζητά 16.950.000 δολάρια. Η κατοικία είναι κάτι ανάμεσα σε ενυδρείο και έδρα της Google…

Ο Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής, τραγουδοποιός, μουσικός παραγωγός, παραγωγός ταινιών, αρχηγός της μπάντας N.E.R.D. αγόρασε το αρχοντικό 10 υπνοδωματίων το 2018 από τον Αμερικανό ηθοποιό, Τάιλερ Πέρι.

Ο Πέρι, ο οποίος πούλησε το ακίνητο έναντι 15,6 εκατομμυρίων δολαρίων, φημολογείται ότι δεν είχε περάσει ούτε μια νύχτα στην έπαυλη στην οδό Μαλχόλαντ Ντράιβ και μπορούμε να καταλάβουμε το λόγο.

Η κατοικία βρίσκεται σε έκταση με καταρράκτες, γήπεδο τένις, ιδιωτικό μονοπάτι που οδηγεί σε χώρο στάθμευσης για περισσότερα από 30 αυτοκίνητα. H ιδιοκτησία πολλών εκατομμυρίων είναι από γυαλί και από τότε που ανακοινώθηκε ότι πωλείται έχουν γίνει παραλληλισμοί με την κατοικία του Τόνι Σταρκ (Iron Man), με εγκαταστάσεις της ταινίας “Planet of the Apes”, με γραφεία τεχνολογικού κολοσσού και με ενυδρείο.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00