search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:54
MENU CLOSE

Ανάστατο χωριό της Λάρισας: Ο αγροτικός συνεταιρισμός ανέβασε γυμνές τις γυναίκες χωριού στο facebook

05.03.2020 09:43
Ανάστατο χωριό της Λάρισας: Ο αγροτικός συνεταιρισμός ανέβασε γυμνές τις γυναίκες χωριού στο facebook - Media

 

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Αργυροπούλι Λάρισας, η υπόθεση ανάρτησης γυμνών παραποιημένων φωτογραφιών των γυναικών του χωριού, από τον τοπικό αγροτικό συνεταιρισμό στο facebook.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται και συζητούνται στο Αργυροπούλι, πολλές κυρίες στο χωριό έχουν πάρει ενοχλητικά και σεξιστικά μηνύματα μέσα από τη σελίδα.

Όπως αναφέρει το paidisi.com, κάποια από τις κυρίες που δέχθηκε τα μηνύματα κατήγγειλε το γεγονός στη Δίωξη Ηλεκτρονικού και έχει στα χέρια τις απαντήσεις που περίμενε για τον διακινητή αυτών των μηνυμάτων και σε συνεννόηση και με άλλες κυρίες του χωριού σκέφτονται να υποβάλουν μήνυση εναντίον του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες ο Αγροτικός Σύλλογος Αργυροπουλίου – Λυγαριάς κατήγγειλε λαθροχειρία στη σελίδα του στο facebook, υποστηρίζοντας ότι οι κωδικοί πρόσβασης είναι στα χέρια προσώπου που δεν έχει σχέση με τη διοίκηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51