search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:21
MENU CLOSE

Giorgio Armani: Δίνω 1,4 εκατομμύρια δολάρια στα ιταλικά νοσοκομεία

10.03.2020 16:22
Armani: Αυτή η κρίση είναι ευκαιρία να επιστρέψουμε στην αυθεντικότητα (photo) - Media

 

Ο σχεδιαστής μόδας Giorgio Armani δώρισε 1,4 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει την Ιταλία να αντιμετωπίσει το ξέσπασμα του κορωνοϊού.

Το σύστημα υγείας στην περιοχή της Λομβαρδίας της βόρειας βρίσκεται «ένα βήμα πριν την κατάρρευση» καθώς οι εγκαταστάσεις εντατικής θεραπείας υπόκεινται σε τεράστια πίεση και ο αριθμός των νεκρών από τον COVID-19 συνεχίζει να αυξάνεται.

Η εταιρεία Armani έδωσε τα χρήματα σε τρία νοσοκομεία με έδρα το Μιλάνο, καθώς και στο νοσοκομείο Spallanzani της Ρώμης και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας τη Δευτέρα.

Η πλειοψηφία των υπαλλήλων της Armani στο Μιλάνο εργάζονται από το σπίτι και οι χώροι παραγωγής τους λειτουργούν με όσο το δυνατόν λιγότερους ανθρώπους.

Την περασμένη εβδομάδα, η Armani ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την επίδειξη μόδας της συλλογής Cruise που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στο Ντουμπάι στα μέσα Απριλίου.

Επιπλέον, ο σχεδιαστής μόδας πραγματοποίησε την επίδειξή του στο Μιλάνο κεκλεισμένων των θυρών τον περασμένο μήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11