search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η Θεσσαλονικιά γιατρός διαψεύδει τα περί σχέσης τους -«Δεν τον γνωρίζω καν»

10.03.2020 17:16
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η Θεσσαλονικιά γιατρός διαψεύδει τα περί σχέσης τους -«Δεν τον γνωρίζω καν» - Media

 

Κατηγορηματικά διαψεύδει τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έχει σχέση με τον σεφ του MasterChef Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η όμορφη γιατρίνα από τη Θεσσαλονίκη Κρίστη Κάκαλου.

Δημοσίευμα της Real Life ανέφερε ότι ο σεφ έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της όμορφης γαλανομάτας γιατρού από τη Θεσσαλονίκη κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά η νεαρή.

Με δήλωσή της στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», η κυρία Κάκαλου ανέφερε πως όχι απλά δεν έχει σχέση με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, αλλά δεν τον γνωρίζει καν.

«Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια, όσο και το περιβάλλον μου. Πρόκειται για παντελώς ψευδή είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο!! Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων» αναφέρει η γιατρός από τη Θεσσαλονίκη. «Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος και του προσώπου μου», συνέχισε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:51