search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:51
MENU CLOSE

«Αποστάσεις» μητροπολίτη Λαγκαδά από Ιερά Σύνοδο: «Πρωτοφανές το φαινόμενο, αναγκαία η απόφαση του πρωθυπουργού»

17.03.2020 08:57
Σοκ στο δήμο Λαγκαδά: Τέσσερις αντιδήμαρχοι θετικοί στον κορωνοϊό - Media

 

«Το φαινόμενο είναι πρωτοφανές και η απόφαση του πρωθυπουργού θεωρώ ότι ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα της κρισιμότητας», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης Ιωάννης.

«Το ίδιο απόφασισε και η Ιερά Σύνοδος, υπάρχει μια ταύτιση των απόψεων με την κυβέρνηση. Ελπίζουμε να αποδράμει σύντομα ο ιός και να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας όλοι και στους χώρους της εργασίας μας και στους χώρους της προσευχής και της εκκλησίας», σημείωσε ο μητροπολίτης Λαγκαδά, αφήνοντας στην ουσία «αιχμές» για το γεγονός ότι η Ιερά Σύνοδος δεν έδειξε από μόνη της τα απαραίτητα αντανακλαστικά για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

«Οι πιστοί μας εκδηλώνουν την πίστη τους και αυτό είναι προς τιμήν όλων. Ωστόσο υπάρχουν και τα πρακτικά προβλήματα που επιβάλλουν τη λήψη μέτρων για την προστασία των πιστών και όσο πιο σύντομα εξασφαλίσουμε αυτή την προστασία, τόσο πιο σύντομα θα επανέλθουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς», πρόσθεσε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:51