search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:46
MENU CLOSE

Times: Κατά 90% οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αναβληθούν

18.03.2020 07:24
Times: Κατά 90% οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αναβληθούν  - Media

 

Τα σενάρια που υπάρχουν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι πολλά και αντιφατικά ενώ η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει τι θα κάνει.

Όλα δείχνουν ότι θα περιμένει μέχρι και τις 26 Μαΐου όταν είναι και η τελευταία ημέρα που μπορεί να πάρει τη σχετική απόφαση.

Πάντως, οι «Times» επικαλούμενοι Βρετανούς αξιωματούχους και προπονητές των Εθνικών Ολυμπιακών Ομάδων της Αγγλίας τονίζει ότι κατά 90% θα αναβληθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως οι χρόνοι πιέζουν τη ΔΟΕ και πως άπαντες θεωρούν ότι ο κορονοϊός έχει προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών, αλλά και στην πρόκρισή τους.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής έχει κριθεί μόλις το 57% των Ολυμπιακών προκρίσεων και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το υπόλοιπο 43%.

Η μαζική αναβολή προΟλυμπιακών τουρνουά και αγώνων που μετρούν στην Ολυμπιακή πρόκριση έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Την ίδια ώρα υπάρχουν πολλοί αθλητές οι οποίοι συμφωνούν με την άποψη της Κατερίνας Στεφανίδη ότι η συγκεκριμένη αναποφασιστικότητα της ΔΟΕ βάζει σε κίνδυνο τους αθλητές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 12:44