search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 05:33
MENU CLOSE

Κραυγή αγωνίας από Άνδρο, Τήνο και Μύκονο: Κίνδυνος να μείνουν χωρίς πλοίο την επόμενη εβδομάδα

31.03.2020 12:39
Πυρκαγιά στην Άνδρο - Σε ετοιμότητα για προληπτική εκκένωση δύο οικισμοί (Video) - Media
 
Χωρίς πλοία κινδυνεύουν να μείνουν οι κάτοικοι σε Άνδρο, Τήνο και Μύκονο την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με σημερινό Προεδρικό Διάταγμα, αυτή τη στιγμή η Fast Ferries είναι πλέον μόνη της στη γραμμή.
 
Ήδη, σύμφωνα με το enandro.gr, το Superferry II αποσύρθηκε στον Πειραιά και ετοιμάζεται για αναστολή συμβάσεων του πληρώματος, ενώ η Golden Star θέτει σε αναστολή συμβάσεων και υπαλλήλους των γραφείων της. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι μέχρι τέλος της εβδομάδας μένει στην γραμμή το Θεολόγος, ενώ το υπουργείο ανέτοιμο μέχρι σήμερα τρέχει και δεν φτάνει. Εκδόθηκε σήμερα Προεδρικό Διάταγμα με ρυθμίσεις της τελευταίας στιγμής.
 
Σύμφωνα, λοιπόν, με το enandro.gr, η Fast Ferries έχει μείνει και προσπαθεί. Ανταποκρίθηκε στην ανάγκη να μην μείνει η γραμμή χωρίς συγκοινωνία. Αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει πηγαινοερχόμενη χωρίς μεταφορικό έργο. Μόνη εξαίρεση σήμερα είναι τα φορτηγά τροφοδοσίας των τριών νησιών. Χάρη στην τακτικότητα και στη σοβαρότητα της υπάρχει ακόμα πλοίο. Όμως η εταιρεία έρχεται από έναν δύσκολο και ελλειμματικό χειμώνα. Περίμενε το Πάσχα, που πια δεν υπάρχει και το καλοκαίρι, που ήδη εξανεμίστηκε.
 
Το τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα κανείς δεν ξέρει, όπως αναφέρει το enandro.gr. Ήδη ο δήμαρχος Άνδρου επικοινωνεί συνεχώς με υπουργείο και πολιτικούς. Σήμερα θα μιλήσει και με το αντιπρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50