10/07/2020 03:30:32

Τσίπρας: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για το κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην κρίση

«Καρφιά» Τσίπρα για την ένταση στον «Ευαγγελισμό»: «Χθες ήταν οι ήρωες, σήμερα τους έστειλαν την αστυνομία» - Media

 

Το κοστολογημένο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας παρουσιάζει αύριο στις 2 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, μαζί με τους αρμόδιους τομεάρχες Ευκλείδη Τσακαλώτο (Οικονομικών), Νίκο Παππά (Οικονομίας και Ανάπτυξης), Έφη Αχτσιόγλου (Εργασίας), στα γραφεία του κόμματος. Το πρόγραμμα, υπό την κωδική ονομασία #ΜένουμεΌρθιοι περιλαμβάνει, δέσμη άμεσων, κοστολογημένων και ρεαλιστικών μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας σε επιχειρήσεις και εργαζόμενους.

Βασικοί στόχοι είναι:

- Η διατήρηση θέσεων - σχέσεων εργασίας και εισοδημάτων μισθωτών και ελευθέρων επαγγελματιών κατά τη διάρκεια της κρίσης

- Η στήριξη των επιχειρήσεων με χορήγηση ρευστότητας - ενισχύσεων τόσο κατά τη φάση αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης όσο και μετά το τέλος αυτής, καθώς και με άλλα χρηματοδοτικά εργαλεία

- Η διατήρηση της εγχώριας ζήτησης κατά τη διάρκεια της κρίσης μέσα από τη στήριξη της ιδιωτικής και δημόσιας κατανάλωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.