search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:27
MENU CLOSE

Τον… έκαψαν τα call girls: Άγγλος διεθνής τιμωρήθηκε με πρόστιμο και αποπομπή από την εθνική ομάδα επειδή έκανε πάρτι εν μέσω καραντίνας

07.04.2020 13:12
ΗΠΑ: Χριστιανική οργάνωση μάζεψε πάνω από 500.000 δολάρια για τα... δικαστικά έξοδα του μακελάρη της Κενόσα - Media

 

Όχι μόνο έσπασε την καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα αλλά έκανε και πάρτι με call gilrs. Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι και Εθνικής Αγγλίας, Κάιλ Γουόκερ.

Μετά το χρηματικό πρόστιμο το οποίο του υποβλήθηκε, ο Κάιλ Γουόκερ ίσως δεν θα ξαναπαίξει σε παιχνίδι με την εθνική του ομάδα.

Το συγκεκριμένο συμβάν εξόργισε όχι μόνο την διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα της «Mirror» ο τεχνικός της εθνικής ομάδας μόλις ενημερώθηκε για την απαράδεκτη ενέργεια του Γουόκερ να «σπάσει» την καραντίνα κάνοντας πάρτι στο σπίτι του με δύο μοντέλα, αποφάσισε να μην καλέσει ξανά τον 29χρονο μπακ, στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Τουλάχιστον για όσο βρίσκεται ο Σάουθγκέιτ στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μία τέτοια απόφαση προφανώς και δυσαρέστησε τον Γουόκερ ωστόσο γνωρίζει και ο ίδιος πως δεν μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, μετά από αυτό το τραγικό λάθος που έκανε.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 20:26