search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21
MENU CLOSE

Έπιασαν τον κλέφτη στα πράσα και πήραν το νόμο στα χέρια τους – Τον τύλιξαν με διάφανο πλαστικό ρολό κουζίνας και τον περιέφεραν στους δρόμους (Video)

14.04.2020 17:07
Έπιασαν τον κλέφτη στα πράσα και πήραν το νόμο στα χέρια τους – Τον τύλιξαν με διάφανο πλαστικό ρολό κουζίνας και τον περιέφεραν στους δρόμους (Video) - Media

 

Ο Christopher Daniel Chayoga επιχείρησε να μπει μέσα σε ένα σπίτι και να κλέψει στην πόλη Villa de Lourde στο Μεξικό. Μην φανταστείτε ότι η λεία του ήταν κάποια χρυσαφικά ή χρήματα. Ο Christopher μπήκε στο σπίτι για να κλέψει ένα ζευγάρι παπούτσια και ένα ποδήλατο. 
Όμως η τύχη δεν ήταν με το μέρος του. Ο διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από τον κόσμο όταν πηδούσε τον μαντρότοιχο του σπιτιού. Αμέσως του όρμηξαν, τον έπιασαν και τον τύλιξαν με ένα διάφανο πλαστικό ρολό κουζίνας γύρω από μια κολώνα του ηλεκτρικού ρεύματος.
Στη συνέχεια και μέχρι να έρθει η αστυνομία να τον συλλάβει άρχισαν να τον χτυπούν στο πρόσωπο έτσι δεμένος που ήταν. Όπως φαίνεται και στο βίντεο ο επίδοξος διαρρήκτης κοιτάζει τρομαγμένα δεξιά και αριστερά. Ύστερα από λίγη ώρα έφτασε στον τόπο περιπολικό ενώ όπως έγινε γνωστό ο Christopher είχε και άλλους δυο συνεργούς οι οποίοι κατάφεραν να ξεφύγουν από το πλήθος.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 23:21