search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:19
MENU CLOSE

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στους δρόμους του Δροσερού Ξάνθης για τα αρνητικά τεστ (Video)

14.04.2020 20:52
Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στους δρόμους του Δροσερού Ξάνθης για τα αρνητικά τεστ (Video) - Media

 

Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς επιδόθηκαν το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης οι κάτοικοι στο Δροσερό, μετά την επίσημη ενημέρωση περί μη ύπαρξης κρούσματος κορωνοϊού στον οικισμό της Ξάνθης.

Ο υφυπουργός πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε στα 326 δείγματα που ελήφθησαν από το Δροσερό και τον Τόπειρο και τόνισε πως μετά από ενδελεχή έλεγχο σε 3 εργαστήρια, βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Ωστόσο ο ίδιος τόνισε πως οι κάτοικοι της περιοχής δεν πρέπει να εφησυχάσουν και πως η Ξάνθη παραμένει σε κατάσταση επιφυλακής.

Όπως μεταδίδει το xanthnea.gr, στο άκουσμα ωστόσο της είδησης οι κάτοικοι του οικισμού ξεχύθηκαν στους δρόμους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, να πανηγυρίζουν και να τραγουδούν, παρά το γεγονός των περιοριστικών μέτρων ωστόσο που συνεχίζουν να ισχύουν στην περιοχή μιας και υπάγεται στον δήμο Ξάνθης.

Νωρίτερα είχαν προηγηθεί στιγμές έντασης καθώς τηλεοπτικοί σταθμοί είχαν μεταδώσει πληροφορίες περί ύπαρξης δεκάδων κρουσμάτων στον οικισμο. Οι κάτοικοι βγήκαν στον δρόμο και το μεσημέρι της ίδιας ημέρας φωνάζοντας και δείχνοντας την οργή τους.

Την ίδια στιγμή ωστόσο το 15 μηνών κοριτσάκι που βρέθηκε θετικό στον κορωνοϊό και έλκει την καταγωγή της από τον οικισμό παραμένει σε κρίσιμη, αλλά σταθερή, κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:19